11 Nisan 2016 Pazartesi

CEREN DEMİRBAŞ, RESSAM

CEREN DEMİRBAŞ
RESSAM
Sanatçı 1990 Ankara doğumlu. İlkokulu Dakar'da (Senegal), Ortaokulu Strazburg'da (Fransa), Liseyi Ankara'da, Üniversite eğitimini PARİS (FRANSA) - NANTERRE ÜNİVERSİTESİ  (UNIVERSITE PARIS X)(2012) 
Psikoloji üzerine yapan sanatçı, aynı zamanda resim üzerinde de yoğunlaştı. Psikolojide uygulanan değişik görsel testler, sanatçıyı soyut figüratif/peyzaj ve empresyonist resime yöneltti. Şimdilerde, renk armonisinden güç alan, herkesin farklı şeyler görebileceği resimler yapmaktadır.
Sanatçı aynı zamanda SOPRANO MÜFİDE ÖZGÜÇ ile ses ve solfej eğitimi, MÜJDAT GEZEN SANAT MERKEZİ ACTOR STUDİO DİPLOMASI, CERMODERN OYUNCULUK STÜDYOSU “İLERİ OYUNCULUK” ATÖLYESİ SERTİFİKASI, CAVA SİNEMA ve ODİOVİZÜEL SANATLAR ENSTİTÜSÜ “KAMERAYA OYNAMAK” OYUNCULUK ATÖLYESİ SERTİFİKASI, PARİS – STUDİOACT Fransızca Tiyatro Atölyesi – Berna TUNALI ve PARİS – PATUTİ Türkçe Tiyatro Atölyesi – Gülçin ROCHMAN eğitimi ve sertifikalarına sahiptir.
SERGİLER
ANKARA - TRANSPARAN SANAT GALERİSİ KİŞİSEL SERGİ (25 Mart - 07 Nisan 2016)
ANKARA - Fine Art Sanat Birliği Organizasyonu SINIRSIZ adlı Karma Sergi - (05-20 Şubat 2016)
ANKARA – MÜZAYEDE – TÜRK EGİTIM DERNEGİ'nin (TED) düzenlediği "Soma'ya el ver" kampanyası için hediye ettiği  "Haneler" adlı eseri RC Müzayede'de açık artırmayla satılmıştır.  (11/06/2014)
ANKARA – SUNA ÇOKGÜR ILICAK SANAT GALERİSİ - DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI “KARMA SERGİ” (20 Mayıs – 30 Eylül 2014)
ANKARA –  LA GALERİA SANAT MERKEZİ “KARMA SERGİ”  (28 Subat – 9 Mart 2014)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder